« Current vacancies

Analytiker Teknologi (Sommartrainee)

Sack kraft paper (Packaging Paper), Production / Operations, Sweden

DIN ROLL:

Som Analytiker på Teknologiavdelningen är ditt uppdrag att utreda hur vi kan öka kvaliteten i vår mätdata. Du går igenom data från vår produktionsprocess och analyserar variationerna i mätningen. Du kartlägger vad som är processvariationer och vad som är mätvariationer. Dina slutsatser och förslag på åtgärder presenterar du för chefen för teknologiavdelningen.

DINA KVALIFIKATIONER:

Vi söker dig som utbildar dig till högskole- eller civilingenjör och som vill få praktisk erfarenhet av arbete i industri. Du har högt säkerhetstänk, är analytisk och systematisk. Du är självgående och tar ansvar och egna initiativ. Vi värdesätter din ambition av att på sikt bo och verka i regionen.

Språk:

Du behärskar Svenska och Engelska i tal och skrift.

Utbildningsbakgrund och erfarenhet:

Vi söker dig som studerar till Civil- eller högskoleingenjör med inriktning mot energi, process eller kemi. Du har läst statistik och behärskar konfidensintervall.

VI ERBJUDER:

Vi erbjuder en unik möjlighet att komplettera dina studier med praktisk erfarenhet i ett topp-modernt laboratorium hos en av regionens största arbetsgivare! Du får möjlighet att lära dig mer om papperstillverkning och hur det är att arbeta i en stor internationell koncern. Arbetet innebär en projektanställning över sommarperioden.

KONTAKT:

Vid frågor, kontakta Technology Manager Andreas Stattin  via vår växel på 0612-830 00.

Välkommen med din ansökan till [email protected] senast den 24/3 2018! Märk ansökan ”Analytiker Teknologi”.

Job registration Refer a friend