« Current vacancies

Chef för Strategiskt Underhåll

Sack kraft paper (Packaging Paper), Engineering / Maintenance, Sweden

DIN ROLL:

Som Chef-Strategiskt underhåll är du medlem i Teknikavdelningens ledningsgrupp och leder planeringen av det strategiska underhållet på anläggningen i Dynäs, Väja. Ditt team består av ca 20 medarbetare och innefattar en rad discipliner, bland annat underhållsingenjörer och planerare. Din huvuduppgift är att utveckla underhållsarbetet såväl tekniskt som organisatoriskt. Vi har intressanta och viktiga projekt framför oss där det strategiska underhållet är nyckeln till en hög tillgänglighet och hög produktivitet.

DINA KVALIFIKATIONER:

Du är strategiskt lagd och jobbar strukturerat. Du drivs av att ständigt förbättra dig och din omgivning. För att lyckas i tjänsten behöver du erfarenhet av underhållsarbete inom producerande industri, gärna en processindustri. Som ledare är du kommunikativ, och stor förmåga att leda i förändring. Du är bra på att utveckla team så att varje medarbetare tillåts blomma ut inom sin expertis. För att lyckas med uppdraget är det viktigt att du bygger förtroenden även utanför den egna gruppen..

Språk:

Du talar svenska och engelska flytande.

Utbildningsbakgrund och erfarenhet:

Du har högskoleutbildning inom ett relevant teknikområde och minst fem års erfarenhet av strategiskt underhållsarbete i ledande befattning.

VI ERBJUDER:

Vi erbjuder ett intressant uppdrag där du får möjlighet att bidra till att utveckla ett strategiskt underhåll. Du blir anställd hos en av regionens största arbetsgivare, där säkerhetsarbetet står högst på agendan. Du får möjlighet att i en internationell och dynamisk organisation, med stora möjligheter att påverka och utveckla verksamheten. Som anställd inom Mondi koncernen har du tillgång till Mondi academy – där vi tar vara på talangerna och vidareutvecklar våra medarbetare!

KONTAKT:

I denna rekrytering samarbetar vi med Talentor Sweden AB. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Thomas Lindquist, Rekryteringskonsult, på tel 0704-531353. Sänd din ansökan via följande länk: https://jobs.talentor.com/Job/84968

Sista ansökningsdatum är den 18/3 2018. Intervjuer sker löpande varför vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt. Välkommen med din ansökan!

Application form Refer a friend