« Current vacancies

Ekonomiassistent

Sack kraft paper (Packaging Paper), Finance, Sweden

DIN ROLL:

Din roll är att säkerställa att leverantörsfakturor och betalningar hanteras. Du registrerar, konterar och kontrollerar fakturor och verkställer betalningar. Du hanterar leverantörsreskontra och hanterar och stämmer av kassan. Att informera i organisationen om gällande rutiner, samt att följa upp dem ingår också i arbetet. Tillsammans med dina kollegor på ekonomiavdelningen utvecklar du era arbetssätt och rutiner, och tar en aktiv roll i övergången till digital fakturahantering.

DINA KVALIFIKATIONER:

Du är gymnasieekonom eller motsvarande, med några års erfarenhet av liknande arbete. IT och datasystem ser du som ett stöd i arbetet, och du får gärna ha erfarenhet av SAP. Då du kommer att ha daglig kontakt med andra avdelningar, är det viktigt att du kan kommunicera och samarbeta även utanför teamet.

Språk:

Svenska och Engelska

VI ERBJUDER:

Vi erbjuder ett intressant uppdrag och en anställning hos en av regionens största arbetsgivare. Du får vara en del av ett team med stora möjligheter att påverka och utveckla ditt arbete. Som anställd i Mondi har du möjlighet att verka i en internationell och dynamisk organisation, och har tillgång till Mondi academy – där vi tar vara på talangerna och vidareutvecklar våra medarbetare!

KONTAKT:

För frågor kontakta Helena Berglund Controlling & Accounting Manager via vår växel på 0612-83 000, e-post [email protected]

I denna rekrytering samarbetar vi med Poolia. Varmt välkommen med din ansökan senast 24/10- 2017, på   https://www.poolia.se

Application form Refer a friend