« Current vacancies

Financial Controller / Redovisningsansvarig

Sack kraft paper (Packaging Paper), Finance, Sweden

DIN ROLL:

Till Mondi Dynäs söker vi nu en Financial Controller/ Redovisningsansvarig.

Som Financial Controller / Redovisningsansvarig arbetar du med att sammanställa ekonomisk rapportering och bokslut. Du är ansvarig för och ser till att siffrorna är korrekta och tillförlitliga och sker i enlighet med gällande redovisningsregler.

På ekonomiavdelningen arbetar idag 5 personer. I din roll som Financial Controller / Redovisningsansvarig är du huvudansvarig för redovisningen och koordinerar redovisningsarbetet i teamet. Du bidrar i det dagliga arbetet att utveckla den finansiella rapporteringen. Du driver, utbildar, informerar även organisationens chefer om budgetprocessen och är sakkunnig inom redovisning.

DINA KVALIFIKATIONER:

 

Språk: Flytande Svenska och Engelska i tal och skrift

 

Utbildningsbakgrund/erfarenhet:

Vi söker dig som har universitetsutbildning inom ekonomi, alternativt flerårig erfarenhet av liknande arbete. Kanske har du tidigare erfarenhet från att arbeta på revisionsbyrå? Har du erfarenhet från arbete i en större koncern är det meriterande.

 

Mondi Dynäs arbetar i SAP, och vi ser även att du är van att arbeta i ett större affärssystem, såklart gärna SAP men det är inget krav.

 

Som person har du god kommunikativ förmåga när du i din roll har mycket kontakt med cheferna i organisationen. Du arbetar proaktiv med att försöka ligga steget före i redovisningens årsklocka och tar gärna initiativ till förbättringar. Du är trygg och stabil i din yrkesroll.

VI ERBJUDER:

Vi erbjuder ett intressant uppdrag och en anställning hos en av regionens största arbetsgivare. Du får möjlighet att i en internationell och dynamisk organisation, med stora möjligheter att påverka och utveckla verksamheten. Som anställd inom Mondi koncernen har du tillgång till Mondi academy – där vi tar vara på talangerna och vidareutvecklar våra medarbetare!

KONTAKT:

I denna rekrytering samarbetar Mondi med Poolia. Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt med direkt anställning hos Mondi. För mer information och för att ansöka, besök Poolia.se

https://www.poolia.se/lediga-jobb/vaja/financial-controller-redovisningsansvarig-till-mondi-dynas-i-kramfors/48273

Job registration Refer a friend