« Current vacancies

Personalledare

Sack kraft paper (Packaging Paper), Production / Operations, Sweden

 

DIN ROLL:

Som Personalledare arbetar du som arbetsledare i produktionen och ansvara för 6 skiftgående arbetslag med sammanlagt knappt 40 medarbetare. I rollen som Personalledare ansvarar du för att skiften är bemannade på kort och lång sikt, samt att arbetsmiljöarbetet följs upp och utvecklas. Du leder arbetsplatsträffar, coachar och stöttar arbetslagen samt medarbetarna enskilt. Du jobbar aktivt med förbättringsarbetet och utvecklar systematiskt rutiner för att främja säkerhet, hälsa och miljö. Du ser till att personalens kompetens- och utbildningsbehov identifieras, samordnas och följs upp. Du rapporterar till linjechefen på Pappersmaskin 5.

DINA KVALIFIKATIONER:

Vi söker dig som trivs som ledare och har nått positiva resultat i ledarrollen. Du ska ha ett sinne för ordning och reda, det är även viktigt att du är strukturerad och systematiskt i ditt arbete. Vi letar dig som har ett härligt förhållningssätt till din omgivning som ger medarbetare energi. Vi ser att du är kommunikativ och tydlig i din framtoning och kan motivera och inspirera andra.

Språk:

Svenska i tal och skrift. Du får gärna behärska engelska.

Utbildningsbakgrund:

Minst gymnasiekompetens.

Erfarenhet:

Du får gärna ha erfarenhet från industri eller teknik i en personalledande position, men allra viktigast är att du är en motiverad och trygg ledare oavsett vilken bransch du tidigare jobbat i.

VI ERBJUDER:

Vi erbjuder ett intressant uppdrag och en anställning hos en av regionens största arbetsgivare. Du får möjlighet att i en internationell och dynamisk organisation, med stora möjligheter att påverka och utveckla verksamheten. Som anställd inom Mondi koncernen har du tillgång till Mondi academy – där vi tar vara på talangerna och vidareutvecklar våra medarbetare!

KONTAKT:

I denna rekrytering samarbetar Mondi Dynäs AB med Poolia. För frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Alma Gustafsson 090-16 05 31  e-post [email protected]

Din ansökan vill vi ha senast den 14/1- 2018

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag via https://www.poolia.se

Job registration Refer a friend