« Current vacancies

Säkerhetskoordinator

Sack kraft paper (Packaging Paper), Safety / Health / Environment, Sweden

DIN ROLL:

Som Säkerhetskoordinator stöttar du organisationen i att följa upp och utveckla säkerhetsarbetet på företaget. Detta gör du främst genom ett konsultativt och uppföljande arbetssätt. Du ansvarar för att administrera och hålla i säkerhetsutbildningar, du följer upp mål, säkerhetsrutiner och arbetstillstånd. Att besiktiga fallskydd och lyftutrustningar ingår också i arbetet, samt att rapportera viss statistik kring hälsa och säkerhet. Du ingår i ett team på totalt två Säkertskoordinatorer som rapporterar till chefen för Säkerhet Hälsa och Miljö.

DINA KVALIFIKATIONER:

Du har en teknisk bakgrund, gärna från processindustri, kombinerat med ett brinnande intresse för hälsa och säkerhet. Eftergymnasial utbildning inom säkerhetsarbetet är en fördel. För att lyckas i arbetet behöver du vara en god kommunikatör med förmåga att motivera och instruera. Du är metodisk, disciplinerad och strukturerad i ditt arbetssätt.

Språk:

Svenska och Engelska

Utbildningsbakgrund och erfarenhet:

Minst tekniskt Gymnasium i kombination med ett par års arbete inom processindustri. Alternativt eftergymnasial examen inom Säkerhet (till exempel Säkerhetsingenjör).

VI ERBJUDER:

Vi erbjuder ett intressant uppdrag och en anställning hos en av regionens största arbetsgivare, där säkerhetsarbetet står högst på agendan. Du får möjlighet att i en internationell och dynamisk organisation, med stora möjligheter att påverka och utveckla verksamheten. Du kommer att få en gedigen utbildning inom säkerhetsområdet, och som anställd inom Mondi koncernen har du tillgång till Mondi academy – där vi tar vara på talangerna och vidareutvecklar våra medarbetare!

KONTAKT:

För frågor kontakta Säkerhetschef Patrik Svensson via vår växel på 0612-83 000, e-post [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan senast 15/10- 2017, till [email protected]

Application form Refer a friend