« Current vacancies

Strategisk Inköpare

Sack kraft paper (Packaging Paper), Procurement, Sweden

DIN ROLL:

Som Strategisk Inköpare ansvar du för att hantera inköp inom ämnesområdet kemikalier, energi och reservdelar enligt upprättade regler och rutiner. Tillsammans med andra avdelningar driver du utvecklingen av inköpsarbetet samt utvecklingen av samarbetet med leverantörer lokalt. Du är även delaktig i samarbetet med Mondis centrala inköpsorganisation och är länken mellan Mondi Dynäs och Mondi Group. I rollen som inköpare ingår även krossfunktionella projekt och delvis även  att leda en del mindre projekt.

Utöver detta ingår även att du förhandlar och följer upp avtal, du bidrar aktivt för att nå avdelningens uppsatta mål. Att vara lyhörd för de krav som kommer från organisationen och proaktivt se möjligheter är viktigt för att lyckas i rollen.

DINA KVALIFIKATIONER:

Som person är du driven och trivs med att jobba mot resultat och uppsatta mål. Du har vana av att leda och driva förhandlingar på en strategisk nivå. Du kommunicerar på både svenska och engelska i såväl tal som skrift obehindrat. Vidare är du duktig på att skapa goda relationer och kommunicera såväl internt som externt. Du trivs med att axla ett stort ansvar, jobba strukturerat och du kan snabbt hantera förändringar med bibehållen målmedvetenhet.

Språk:

Flytande Svenska och Engelska

Utbildningsbakgrund:

Vi söker dig som har teknisk kompetens, gärna från en teknisk akademisk examen.

Erfarenhet:

Du har några års erfarenhet av inköpsarbete

VI ERBJUDER:

Vi erbjuder ett intressant uppdrag och en anställning hos en av regionens största arbetsgivare. Du får möjlighet att i en internationell och dynamisk organisation, med stora möjligheter att påverka och utveckla verksamheten. Som anställd inom Mondi koncernen har du tillgång till Mondi academy – där vi tar vara på talangerna och vidareutvecklar våra medarbetare!

KONTAKT:

I denna rekrytering samarbetar Mondi Dynäs AB med Experis Finance. För frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Alexandra Köhn 060-64 65 44 e-post [email protected]

Din ansökan vill vi ha senast den 24/9- 2017

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag via experis.se

Application form Refer a friend